Jubilarissen motorclub gehuldigd

Bij Dieka was gisteren de nieuwjaarsreceptie van de Markelose Motorclub Ons Genoegen. Traditioneel het moment om haar jubilarissen te huldigen. Herman Bronsvoort, Erik Hannink en Rene Prins werden gehuldigd voor hun 25 jarig jubileum en Johan Smit voor zijn 40 jarig jubileum. Herman is binnen de club verantwoordelijk voor de PR en de contacten in de wereld van de Grand Prix, Erik bekleeede meerdere financiele functies binnen de club en Rene is lid van de rennerskwartiercommissie en heeft jaren aan de kassa geholpen. Johan is oud grand prix rijder en lid van de ordedienst en nachtbewaking. In de toespraak van voorzitter Eelco Laarman werd teruggekeken op 2022 en nam hij de leden mee naar komend jaar waar Markelo op zondag 23 april de Dutch Masters of Motocross mag organiseren.