Eenvoudige middag voor SC Markelo

Sportclub Markelo had aan de Endemansdijk een eenvoudige middag. Er werd met maar liefst 6-1 gewonnen van VV Beekbergen. Al na 50 seconden kwam de thuisploeg op voorsprong door een doelpunt van René Kuijpers. De thuisploeg verzuimde vervolgens om de score verder uit te breiden, want het kreeg daarvoor wel de nodige mogelijkheden. Beekbergen werd na tien minuten spelen iets brutaler aan de bal en nam het initiatief over. Dit resulteerde in de 17e minuut ook in de gelijkmaker. Timme de Ru had de ruimte in het strafschopgebied om te draaien en de bal achter Olminkhof te schieten, 1-1.

Echter kon Beekbergen niet lang genieten van de gelijkmaker want een minuut later was het Marcio Kok die de thuisploeg weer op 2-1 voorsprong wist te schieten. Sportclub Markelo was vanaf dat moment heer en meester en kwam in de 25e minuut op een 3-1 voorsprong. René Kuijpers werd de diepte ingestuurd schoot de bal hard achter de doelman van Beekbergen. In de tweede helft was Sportclub Markelo wederom de bovenliggende partij en tegenstander Beekbergen had daar weinig tegenin te brengen. Na een uur spelen werd het 4-1 de thuisploeg. Op aangeven van René Kuijpers was het Marcio Kok die alleen op de keeper af kon gaan, de keeper wist te omspelen en de 4-1 kon binnenschuiven. Daarmee was de wedstrijd helemaal beslist. Toch bleef Sportclub Markelo op jacht gaan naar meer doelpunten. In de 72e minuut was het Miquel Schippers die er 5-1 van maakte door de bal hoog tegen de touwen te schieten. Het slotakkoord was voor invaller Stijn Rosing. Een prima steekpass van René Kuijpers werd uiterst beheerst binnengeschoten door Stijn Rosing, 6-1! Een meer dan verdiende overwinning voor de zwart-witten, dat deze middag weinig te duchten had van de bezoekers uit Beekbergen. Volgende week 4 december gaat Sportclub Markelo op bezoek bij laagvlieger ABS uit Bathmen.