SC Markelo verliest van RKZVC

Sportclub Markelo is er vanavond niet in geslaagd om te zorgen voor een stunt in het bekertoernooi. Aan de Endemansdijk verloor de ploeg van hoofdtrainer Rutger Kats met 0-1 van 4e divisionist RKZVC uit Zieuwent. In de eerste helft golfde het spel op- en neer en kregen beide ploegen mogelijkheden om de score te openen. Met name de thuisploeg had op dat moment recht op een doelpunt. Echter werd in de eerste helft niet gescoord. In de tweede helft was RKZVC dichtbij de 0-1, maar een inzet van Thieme Terhaerdt trof de binnenkant van de paal. Uiteindelijk kwamen de bezoekers kort voor tijd alsnog op een 0-1 voorsprong. Een voorzet van Sem Jansen werd tegendraads binnengekopt door Bjorn Doppen. Dit bleek uiteindelijk ook het winnende doelpunt te zijn voor RKZVC, dat door deze nipte overwinning op Sportclub Markelo doorgaat naar de volgende ronde in het bekertoernooi. Sportclub Markelo heeft daarentegen vanavond laten zien niet onder te hoeven doen voor een tegenstander dat uitkomt in de 4e divisie, en kan terugkijken op een mooi en leerzaam bekertoernooi.