Weergoden Truckrun goed gezind

De vierde editie van de Truckrun Hof van Twente werd vandaag verreden onder zonnige omstandigheden. Met regen in de ochtend en een stortbui na de finish waren de weersomstandigheden tijdens de tocht van vrachtwagens door Hof van Twente juist ideaal. Het jaarlijkse evenement zorgt elk jaar weer voor een dikke glimlach op het gezicht van deelnemers, chauffeurs, publiek en de vele vrijwilligers. Het lint van vrachtwagens vertrok na het openingsschot van wethouder Harry Scholten vanaf het Kaasplein en keerde na een tocht van ongeveer twee uur weer terug in Markelo. “Iedereen was weer enthousiast. We hebben de middag net afgesloten met de jaarlijkse truckershap met patat en een overheerlijke frikadel”, aldus initiator Willian Potman na afloop van een wederom geslaagde truckrun.