Spelleweg wint jeu de boulestoernooi

Tien deelnemende buurten streden de afgelopen dagen in twee poules van elk 5 teams om de Willem Tempelman Beker. Aan de Endemansdijk werd op de banen van SV Markvogels onder zonnige weersomstandigheden het jaarlijkse Jeu de Boules Buurttoernooi gehouden. Vanavond werden de finalepartijen gespeeld waarbij het team van de Spelleweg aan het langste eind trok en de beker in ontvangst mocht nemen. Tot de laatste minuten bleef het spannend op en rond de banen waar fanatiek werd gespeeld om de eer. Teun Bruijn bedankte alle vrijwilligers voor hun inzet waardoor ook dit toernooi weer goed verlopen is, waarna hij overging tot het uitreiken van de bekers.

Een aantal teams die geen finalepartij moesten spelen waren vanavond niet aanwezig, de organisatie van het toernooi was teleurgesteld dat een afvaardiging van de teams hun beker vanavond niet hebben opgehaald. Bij de uitreiking van de prijzen deed Willem Niessink namens SV Markvogels een oproep aan jongeren om zich meer te betrekken bij de vereniging.

De volledige eindstand van het Jeu de Boules Buurttoernooi 2022:
1. Spelleweg
2. De Esch
3. Tolbuurt
4. Molenbuurt
5. Komiok Stokkum
6. Noordachtereschweg
7. Wiemerinkhook
8. Lola
9. De Vier Noaberschappen van de Goorseweg
10. Goudbrandjes