Ruime overwinning SC Markelo

Sportclub Markelo was vandaag op bezoek bij Hoeve Vooruit de favoriet. Na twee ruime overwinningen tegen Rekken en Buurse werd vandaag ook Hoeve Vooruit aan de zegekar gebonden. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de thuisploeg, maar doelman Olminkhof hield de bal er knap uit. Het veldspel was de gehele wedstrijd niet goed van beide kanten. De scheidsrechter liet daarin veel toe, waardoor de thuisploeg soms fors kwam in vliegen. Toch kwamen de zwart-witten niet echt in de problemen en kwam het voor rust, door doelpunten van Slotman en Kuijpers, op een 0-2 voorsprong. Na de pauze werd de score uitgebreid door Sam Warmelink, die de 0-3 en 0-4 voor zijn rekening nam. Dit bleek na 90 minuten spelen dan ook de eindstand te zijn. Het was geen bijzondere wedstrijd, maar toch wist de ploeg van Rutger Kats eenvoudig tot scoren te komen en de nul te houden. Na drie wedstrijden zijn de zwart-witten nog steeds ongeslagen en zullen zij dit volgende week een goed vervolg proberen te geven tegen Rietmolen.