- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Politie zoekt getuigen

De politie Hof van Twente heeft op Bevrijdingsdag rond 22.00 uur een personenauto gecontroleerd, die zich aan de Groenlandsdijk nogal verdacht ophield. Tijdens deĀ  controle bleek dat de 39-jarige bestuurder uit Goor niet in het bezit was van een geldig rijbewijs. Hiervoor is een proces-verbaal opgemaakt.

Vernieling J.C. Romijnlaan
Op zondagmorgen 9 mei rond 05.30 uur heeft er opnieuw een vernieling plaatsgevonden aan een personenauto, die geparkeerd stond aan de J.C. Romijnlaan. Mocht iemand iets gezien of gehoord hebben rond het genoemde tijdstip dat bij kan dragen aan het onderzoek, dan kan men contact opnemen met de wijkagent of het algemene nummer van de politie 0900-8844.

Getuigenoproep vechtpartij
Op Moederdag vond aan het eind van de middag een ruzie plaats tussen twee groepen, op de paralelweg nabij een horecagelegenheid aan de Holterweg. Nietsvermoedende gasten werden plotseling geconfronteerd met personen die mekaar te lijf gingen. Nadat de rust wedergekeerd was, kwam een van de groepen later op de avond terug. De politie heeft door middel van een controle, alle gegevens van de betrokkene vastgelegd en hen verzocht te vertrekken. Later is door twee personen aangifte gedaan van mishandeling en diefstal. Dit wordt door de politie onderzocht. Eventuele getuigen van de vechtpartij kunnen zich melden bij de plaatselijke politie.