- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Inschrijving Maarkelse Kwis geopend

De 2e editie van de Maarkelse Kwis wordt volgend jaar op vrijdagavond 3 april gehouden. Na het overweldigende succes van de vorige editie, rekent de organisatie op een nieuw spektakel in Markelo. Teams kunnen zich vanaf vandaag inschrijven door een mail te sturen aan inschrijven@maarkelsekwis.nl. Hierin moeten teamnaam, het telefoonnummer, mailadres en de naam van de teamcaptain vermeld worden. De kosten om deel te nemen aan de Maarkelse Kwis bedragen 35 euro per team. Evenals bij de eerste editie is er ook nu weer plek voor tien sponsorvragen. 

Bij de Maarkelse Kwis moeten teams (bestaande uit minimaal 10 personen) een honderdtal vragen en opdrachten beantwoorden en uitvoeren. De vragen en opdrachten zijn verdeeld over verschillende categorieën. Sommige vragen zijn zo beantwoord, maar over andere vraagstukken moeten teams zich toch iets langer buigen.

Naast het beantwoorden van de vragen, moeten teams ook de deur uit om opdrachten uit te voeren. Die opdrachten variëren sterk en vragen de teams om in sommige gevallen heel erg creatief te zijn. Dat zorgde vorig jaar voor mooie taferelen en dat zal tijdens de komende editie niet anders zijn.

De ervaring leert dat het er tijdens de kwisavond soms fanatiek aan toegaat, maar dat meedoen bovenal garant staat voor een prachtige avond met vrienden, familie of verenigingen. Mensen die tijdens de vorige editie niet mee hebben gedaan, worden dan ook van harte uitgenodigd om nu wel mee te doen!

De uitslag van Maarkelse Kwis wordt op een speciale feestavond bekend gemaakt. De feestavond wordt gehouden op 18 april 2020 bij De Poppe. Teams worden van harte uitgenodigd om daar te genieten van een gezellige avond. En misschien gaan ze wel naar huis met die felbegeerde eerste prijs!