- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Hartekind High Tea bij De Hoestinkhof

20130506 hoestinkhofOm stichting Hartekind te ondersteunen organiseert Hartekind Markelo samen met Diane Bokkinga een ‘Hartekind High Tea’. De High Tea heeft allerlei hartige en zoete lekkernijen zoals u dat gewend bent van De Hoestinkhof, echter nu ten bate van Stichting Hartekind. Nicoline van Hartekind Markelo zal u zaterdagmiddag 9 maart hartverwarmend ontvangen.

Reserveren voor de high tea ten goede van stichting Hartekind is mogelijk door een mail te sturen, of via telefoonnummer 0547- 361812. De kosten bedragen € 22,00 per persoon waarvan € 15,00 gedoneerd wordt aan Hartekind Markelo. Het is uitsluitend mogelijk om contant te betalen, wij vragen u hier rekening mee te houden.
Bent u niet in de mogelijkheid om 9 maart aan te sluiten dan kunt u ook een voucher kopen. Dit is mogelijk tussen 16 februari en 5 maart, hiervan komt alsnog €10,00 ten goede aan de stichting Hartekind Markelo. 

HARTEKIND Markelo is ontstaan na het overlijden van Hidde Kommelt, het zoontje en broertje van Marcel, Nicoline en Femke. Hidde is geboren met een hartafwijking AVSD, een chronische longaandoening, en had het downsyndroom. Op 19 november is Hidde, terwijl hij nog maar 6 maand oud was, aan zijn hartafwijking geopereerd. Deze operatie heeft hij goed doorstaan maar door diverse infecties, en zijn longaandoening is hij op 16 december 2018 overleden.

Stichting Hartekind wil door middel van het financieren van wetenschappelijk onderzoek de overlevingskansen en dagelijkse kwaliteit van leven van deze 25.000 harte kinderen verbeteren, zodat ze gewoon kind kunnen zijn, met als motto: “Kind zijn, hart nodig!” Wilt u meer weten over de stichting Hartekind Markelo dan verwijzen wij u naar deze pagina.