- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Spelleweg wint jeu de boules toernooi

Deze week vond er bij Markvogels Boules aan de Endemansdijk in Markelo een gezellig buurt- en straten jeu de boulestoernooi plaats. Het toernooi bracht verschillende buurten bij elkaar die streden om de overwinning, en de deelnemende buurten waren verrassend aan elkaar gewaagd. Een van de mooie kenmerken van het toernooi was de goede samenwerking tussen de organisatie en de buurten. Na een zinderende finale wist de Spelleweg uiteindelijk opnieuw de felbegeerde Tempelman Sierbestrating wisselbeker in de wacht te slepen. Vorig jaar wist dit team het toernooi ook op naam te schrijven.

Het toernooi zelf was een groot succes, met veel enthousiaste deelnemers en toeschouwers. De buurten waren aan elkaar gewaagd, wat resulteerde in spannende en competitieve wedstrijden. Tegelijkertijd was er ook een ontspannen en gezellige sfeer, waarin de sociale aspecten van het jeu de boules-spel volop werden benut. Mensen maakten een praatje met elkaar, moedigden elkaars teams aan en genoten van elkaars gezelschap. De organisatie zorgde ervoor dat alles in goede banen werd geleid en dat de deelnemende buurten optimaal konden genieten van het evenement. Na elke gespeelde partij werkten de buurten en de organisatie samen om de banen weer netjes neer te leggen voor de volgende wedstrijd. Deze gezamenlijke inspanning droeg bij aan een positieve sfeer en versterkte het gevoel van gemeenschap tijdens het toernooi.

Onlangs werd bekend dat SV Markvogels naast Markvogels Boules is uitgebreid met een dartafdeling. Deze bundeling van krachten zorgt voor een breder scala aan activiteiten binnen de sportvereniging en biedt meer mogelijkheden om deel te nemen aan verschillende sporten. De samenwerking biedt de sportvereniging weer perspectief in de toekomst.

De eindstand na 3 dagen:

  1. Spelleweg
  2. Molenbuurt
  3. De Esch
  4. Gebouw De Esch
  5. Hardenbergstraat
  6. Komiok Stokkum
  7. Wiemerinkhook
  8. Vier Noaberschappen
  9. Pothoek
  10. LOLA
  11. Roosdomsweg e.o.
  12. Tolbuurt