- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Radarcontrole Haaksbergerweg

Bij een radarcontrole op de Haaksbergerweg zijn op zaterdag 17 april tussen 8.00 en 16.30 uur, 1.876 voertuigen gepasseerd. Hiervan reden 46 voertuigen te hard. Op deze weg geldt de maximale snelheid van 80 km/u. De hoogst gemeten snelheid betrof 105 km/u.

Aanrijding vrachtwagen en bromfiets
Op de kruising Domelaarsweg met de Holterweg heeft afgelopen woensdag rond 11.30 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een vrachtwagen en een bromfiets. Hierbij is de bestuurder van de bromfiets gewond geraakt. Deze moest voor controle mee naar het ziekenhuis.

Oplichting
Vorige week maandag is bij de politie aangifte gedaan van het misbruik maken van de inloggegevens en het doen van bestellingen bij een postorderbedrijf op naam van de aangever. Het bedrijf heeft de bestellingen weten te annuleren.

Schennispleger
Op een parkeerplaats langs de provinciale weg tussen Markelo en Rijssen, de N752 is op maandag 12 april rond 18.45 uur een schennispleger aangehouden. Naar aanleiding van een melding van voorbijgangers werd de persoon zonder kleding aangetroffen. De politie heeft de overtreder in Borne gehoord en heengezonden.