- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Personeelsdiensten Markelo naar Kaasfabriek

Afgelopen zomer vierde Personeelsdiensten Markelo haar 10-jarig bestaan. Johann Michorius weet nog goed hoe hij tien jaar geleden begon en zijn intrek nam in het bedrijfspand aan de Grotestraat in Markelo. Het team is inmiddels uitgebreid met Yordy, Heiko en Rob die gezamenlijk de dagelijkse leiding hebben. Hierdoor is het pand ook wat uit zijn voegen geknapt en moest er worden uitgekeken naar een groter bedrijfsruimte. Na een aantal gesprekken te hebben gevoerd met Martijn Harbers namens de gemeente hebben zij deze week definitief besloten om hun bedrijf te verhuizen naar de overkant van het Kaasplein. Wie heeft opgelet zag deze week het spandoek al hangen aan de gevel van de ruimte die Personeelsdiensten Markelo gaat huren in de Kaasfabriek Markelo. Personeelsdiensten Markelo is deze week gestart met het verbouwen van de ruimte en verwacht dit rond de jaarwisseling af te kunnen ronden .

De dienstverlening van Personeelsdiensten Markelo kenmerkt zich door een persoonlijke branche specifieke aanpak. Vanuit een grote betrokkenheid en kennis van de verschillende branches zorgen zij ervoor dat tal van bedrijven en instellingen hun personele bezetting op peil kunnen houden. Personeelsdiensten Markelo heeft zich gespecialiseerd op het gebied van personeel in de sectoren: bouw, groen, infra, logistiek en techniek. De diensten die het bedrijf aanbiedt variƫren van bemiddeling, uitzending, detachering, werving & selectie en payroll.

Met de Bibliotheek Markelo, Fotostudio Markelo en nu ook Personeelsdiensten Markelo biedt de Kaasfabriek onderdak aan drie partijen op de begane grond vloer. “We zijn voor de laatste twee ruimtes op de begane grond vloer momenteel in onderhandeling met een vierde partij. Als ook deze ondernemers besluiten om naar de Kaasfabriek te verhuizen, is de gehele begane grondvloer van de fabriek verhuurd”, vertelt Martijn Harbers die als projectleider namens de gemeente Hof van Twente nog steeds verbonden is aan de Kaasfabriek.

Voor de 1e verdieping lopen er een aantal informatieaanvragen en worden de mogelijkheden bekeken om een deel om te turnen in een creatieve broedplaats. Met een soort van open atelier kunnen creatievelingen hier beschikken over een open atelier dat zij voor een dagdeel of -delen, kunnen huren.