- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Freek Jansen speelt piano in de kerk

Het belooft een andere ‘Op adem komen in de kerk bij muziek en een goed verhaal’ dan we in de afgelopen weken op de woensdagavond van 19.30 tot 20.00 uur hebben kunnen beluisteren in de Martinuskerk. Markeloër Freek Jansen neemt woensdagavond 5 augustus, plaats achter de piano in de Martinuskerk en zal bekende liederen van Johannes de Heer spelen. Met verbindende teksten en een enkel gedicht maakt Deodaat van der Boon samen met Freek een toer langs de liederen, waar hele generaties op de zondagsschool of bij andere kerkelijke samenkomsten groot mee zijn geworden. “Bij veel mensen staan ze nog ‘in het hart gegrift’. Wij verheugen ons op een bijzondere avond en hopen u te mogen begroeten”, aldus Deodaat van der Boon.

Reserveren is gewenst, maar zeker niet verplicht. Uiteraard dienen we ons te houden aan de corona-maatregelen, zoals de 1,5-meterregel. Het mobiele nummer om een plaats in de kerk te reserveren is: 06 – 57 51 11 69. Stuur een whatsapp- of sms-bericht naar dit nummer zodat u verzekerd bent van een plaatsje.

Nog steeds moet er gereserveerd worden voor een kerkdienst. Dat is inderdaad lastig en soms ook een belemmering, omdat velen van tevoren niet weten, of ze het er zondagmorgen “naar hebben” om naar de kerk te gaan. Daarom wordt met klem gevraagd aan diegenen die dat vooruit wél kunnen zeggen, zich op te geven. Wie op zondag dan toch zonder reservering naar de kerk wil, heeft grote kans dat hij/zij gewoon naar binnen kan. Maar ook dan wordt uw naam en telefoonnummer genoteerd.

Voor de kerkdiensten is een speciaal werkplan opgesteld dat u hier kunt downloaden. Wilt u liever (nog) niet naar de kerk komen? Dan kunt u de kerkdienst live meekijken op https://kerkdienstgemist.nl/stations/181-Protestantse-Gemeente-Markelo. Hier kunt u tevens gemiste diensten/woensdagavondactiviteiten terugkijken.