- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Inschrijving Hof van Twente Triathlon start donderdag

Op donderdag 2 januari 2020 gaat de inschrijving voor de 6e editie van de Univé Oost Hof van Twente Triathlon open. Voor de komende editie die op 17 mei zal worden gehouden zijn in totaal 450 startbewijzen beschikbaar verdeeld over de categorieën jeugd, senioren, trio’s en bedrijventeams. Evenals bij de voorgaande edities zullen Zwembad De Vijf Heuvels en Openluchttheater De Kösterskoele ook komend jaar het decor van deze triatlon vormen. Op 17 mei zal in het bijzonder worden gestreden om het Hof van Twente Kampioenschap. De jeugdwedstrijd is onderdeel van het Jeugdcircuit Overijssel.

Dit jeugdcircuit is een samenwerking waarin tien wedstrijden verspreid in Overijssel met elkaar worden verbonden. Het doel van dit jeugdcircuit is om jeugdtriatleten en kinderen die de triatlonsport voor het eerst ontdekken optimaal te bereiken en te ondersteunen. De deelnemers aan het Jeugdcircuit Overijssel zullen bij deelname aan vier of meer wedstrijden extra in het zonnetje worden gezet.

Inschrijving voor de Hof van Twente Triathlon is vanaf 2 januari mogelijk via de website van het sportevenement. Toekenning van de 450 startbewijzen gaat op volgorde van inschrijving. Mocht je in eerste instantie niet een van de 450 startbewijzen hebben weten te bemachtigen, dan kun je via de wachtlijst mogelijk op een later tijdstip alsnog toegelaten worden.