Geen punten voor dames 1

Het dameselftal van Sportclub Markelo speelde afgelopen zondag tegen combinatie-elftal Lochuizen/Diepenheim in Lochuizen. Daar troffen zij een aantal oud bekenden uit het voormalig dameselftal van VV Diepenheim. Na een korte warming-up begonnen de dames sterk aan de wedstrijd. Na 5 minuten spelen eindigde een mooie aanval bij Sandra Stokreef, helaas werd dit niet beloond met een doelpunt. In het vervolg van de wedstrijd bleken beide teams aan elkaar gewaagd. Na enkele kansen voor beide partijen was het de thuisploeg dat op een 1-0 voorsprong kwam, doordat een hoekschop goed werd binnen gekopt.

De dames van Sportclub Markelo lieten echter hun hoofd niet hangen en kwamen terug met een aantal doelpogingen op goal. Helaas was het toch Lochuizen/Diepenheim dat effectiever was en de 2-0 binnenschoot. Na de rust begonnen de dames van Sportclub Markelo weer goed. Er werd druk gezet op de tegenstander en kansen gecreëerd. Het harde werken werd beloond met een doelpunt: Romy Rossing schoot de 2-1 binnen! Toen het einde van de wedstrijd naderde werd er door Sportclub Markelo minder druk gezet, Lochuizen/Diepenheim kreeg hierdoor meer mogelijkheden. De wedstrijd werd kort voor tijd beslist doordat de thuisploeg op een 3-1 voorsprong kwam. Ondanks dat de dames van Sportclub Markelo hard hebben gewerkt voor een resultaat en goed voetbal hebben laten zien keren de dames toch huiswaarts met legen handen. Volgende week spelen de dames een uitwedstrijd tegen DTC’07.