SC Markelo overklast Hector

Sportclub Markelo had vanmiddag in de Hofderby geen kind aan Hector. Vanaf minuut één was de thuisploeg de bovenliggende partij en drukte dat al snel uit in doelpunten. Na tien minuten spelen was het Mickey Slotman die de 1-0 binnenschoot, vijf minuten later kopte René Kuijpers de bal prachtig over doelman Kolbe heen en maakte zo de 2-0. Hector kwam niet in het spel voor en na een half uur spelen was Steven Bloemen het eindstation door na een ‘aanval uit het boekje’ de 3-0 binnen te schieten. Toch deden de bezoekers uit het niets iets terug. Een vrije trap van de Hectorianen verdween iet wat gelukkig achter doelman Olminkhof. Dit bracht de zwart-witten niet van de wijs en voor rust wist Roland Stege zelfs nog de 4-1 op het score bord te zetten, op aangeven van Kars Zwiers. Na rust was het wederom één richtingsverkeer richting het doel van Hector. Roland Stege schoot op prachtige wijze van 20 meter de 5-1 binnen en niet veel later was het Mickey Slotman die de de 6-1 aantekende. Het slotakkoord was voor debutant Miquel Schippers, hij schoot in blessuretijd de 7-1 binnen. Een eenvoudige overwinning voor de ploeg van Rutger Kats, dat volgende week op bezoek gaat bij FC Eibergen.