- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Voorstelling Levental in Het Beaufort

Nadat Ekaterina Levental al eerder optrad in Het Beaufort, met haar programma ‘De weg’, komt zij nu terug met een nieuw avondvullend programma genaamd ‘De Grens’. Deze voorstelling is aanstaande vrijdag 22 november te zien. Het gaat over haar tijd in opvangcentra en haar strijd om een verblijfsstatus.

Ekaterina studeerde zang aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en maakt op dit moment carrière als operazangeres en Theatermaker. Ze maakt deel uit van het duo Bilitis waarmee ze diverse prijzen won zowel in Nederland als daarbuiten. Daarnaast is Ekaterina Soliste bij verschillende muziektheater gezelschappen in binnen en buitenland. Ekaterina studeerde naast zang ook nog harp aan de conservatoria in Enschede, Detmold en Rotterdam.

Ekaterina Levental maakte “De Grens” samen met vormgever en decorontwerper Chris Koolmees, het verhaal is waargebeurd en naast een aantal treurige momenten bevat de voorstelling ook de nodige humor. Dit alles wordt begeleid door muziek die varieert van Verdi tot en met een lied van Eli Asser en Harry Bannink uit het “Schaep met de vijf poten”. De voorstelling begint om 20.00 uur en de toegangsprijs is 10 euro, dit is inclusief een drankje.