Onnodig puntverlies SC Markelo

Op bezoek bij VIOS Beltrum heeft Sportclub Markelo zichzelf vandaag te kort gedaan. Na 5 minuten spelen werd Sportclub Markelo direct gevaarlijk, maar een kopbal van Mickey Slotman belandde in de handen van de doelman van VIOS. Na een kwartier spelen kreeg de thuisploeg uit het niets een strafschop. De verbazing van de 22 spelers op het veld was merkwaardig. VIOS wist dit cadeautje uit te pakken en kwam zodoende op een 1-0 voorsprong. Nog geen tien minuten later was het Sportclub Markelo dat vanuit een verre ingooi op gelijke hoogte kwam. Mickey Slotman wist de bal uiteindelijk het laatste zetje te geven.

In de tweede helft was Markelo heer en meester en wist VIOS helemaal terug te dringen. Dit resulteerde ook in vele kansen voor de zwart-witten. Zo werd een goal van Mickey Slotman afgekeurd wegens buitenspel en ontbrak verdere scherpte voor de goal. Doordat de kansen niet verzilverd werden moest Sportclub Markelo uiteindelijk genoegen nemen met een gelijkspel. Volgend weekend is de ploeg van Rutger Kats vrij, over twee weken is Hector de eerstvolgende tegenstander aan de Endemansdijk.