Dames 1 verliest van BWO

Afgelopen zondag speelde Dames 1 van Sportclub Markelo de uitwedstrijd tegen BWO VR1. Ze begonnen de wedstrijd sterk en creƫerden al snel hun eerste kansen. Zo kreeg Romy Rossing twee mooie kansen, die jammer genoeg naast het doel eindigden. Na ongeveer 10 minuten gespeeld te hebben, begon BWO beter te spelen en namen ze al snel de overhand. Zo viel de 1-0 voor hun en volgde ook de 2-0 in de eerste helft.

In de tweede helft hadden de dames uit Markelo wat recht te zetten en werd alles op alles gezet om er in ieder geval gelijk spel van te maken. Helaas kregen ze weinig kansen en bleef het lang 2-0. In de laatste paar minuten van de wedstrijd wist Kim Kaspers van een afstand op goal te schieten en krulde de bal in de rechterhoek 2-1! Tot op het laatst werd er gevochten om er nog een laatste doelpunt uit te halen. Helaas lukte dit niet en namen ze wederom geen punten mee naar huis. Woensdag 6 november spelen ze hun eerst volgende (uit)wedstrijd om 20.00 uur tegen Enter VR1, waar ze in de bekercompetitie van wonnen.