- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Succesvolle ledenvergadering SC Markelo

Gisteravond werd in de kantine aan de Endemansdijk de algemene ledenvergadering van Sportclub Markelo gehouden. Het was de eerste keer dat de vergadering op donderdagavond werd gehouden en dat zorgde voor een grotere opkomst dan in eerdere jaren. Het bestuur van Sportclub Markelo kan dan ook terugkijken op een succesvolle ledenvergadering. Tijdens de vergadering werd door het bestuur terug gekeken op het verenigingsjaar 2018/2019. Dat geldt ook voor de financiële situatie van de club. Vooral vanwege een hogere omzet in de kantine kon het bestuur een positief resultaat presenteren. Daarnaast vond de bestuursverkiezing plaats en werden er tal van jubilarissen gehuldigd. 

Bestuursverkiezing
Het bestuur van Sportclub Markelo ziet er na donderdagavond iets anders uit. Zo doet Annet van Vrouwerff na drie jaar een stapje terug. Naast het afscheid van Annet, stopt ook Reinder Jacobi als voorzitter en bestuurslid. Jelle Renes neemt vanaf heden de rol van voorzitter in z’n eentje op zich. Het bestuur van Sportclub Markelo stelde aan de Ledenvergadering voor om Reinder Jacobi ‘Lid van verdienste’ te maken. Reinder was al meer dan tien jaar bestuurslid, waarvan de laatste jaren als voorzitter. De Ledenvergadering stemde in met het voorstel, waardoor Reinder zich vanaf heden Lid van Verdienste mag noemen. De plek van Reinder Jacobi wordt binnen het bestuur opgevangen door Marc Leeftink.

Jubilarissen
Uiteraard waren er ook weer een behoorlijk aantal jubilarissen te huldigen. Verschillende leden vierden hun 25ste, 40ste, 50ste of zelfs 60ste jaar als lid van Sportclub Markelo. Zij kregen uit handen van Jelle Renes een aandenken aan hun jubileum en gingen na afloop van de vergadering met z’n allen op de foto.

De gehuldigde jubilarissen tijdens de algemene ledenvergadering van Sportclub Markelo