- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Politienieuws

Politie-MMHN-20180503-4141 (2)

De politie trof op zondag 15 september rond 3.30 uur een stilstaande auto met draaiende motor aan op de Oude Rijssenseweg in Markelo. De bestuurder hing in de gordels en reageerde versuft. Naar aanleiding van de sterke alcohollucht wilde de politie een blaastest afnemen. De bestuurder weigerde dit, waarna hij voor een bloedtest werd meegenomen naar het bureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een magneetvisser heeft uit het Twentekanaal een stuk klein kaliber munitie opgevist. Mogelijk betreft het een handgranaat. De Explosieven Opruimingsdienst is gewaarschuwd en heeft de munitie onschadelijk gemaakt. De politie heeft de man al meerdere keren gewezen op de gevaren van het opvissen van munitie.

Afgelopen zaterdag 14 september vond er rond 19.50 uur een ernstig ongeval plaats op de Enterweg. Hierbij is een persoon met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie Hof van Twente is op zoek naar getuigen van deze aanrijding. Heb jij iets gehoord of gezien dat in verband kan worden gebracht met dit ongeval neem dan contact op met de politie. 

Bent u getuige van een strafbaar feit of beschikt u over informatie die mogelijk waardevol is voor de politie met betrekking tot bovenstaande zaken? Dan kunt u deze informatie bij de politie melden via 0900-8844. Liever anoniem blijven? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.