Lars Krijgsman eerste in Maarkelse klasse

Om 17.00 uur vanavond gingen de remmen los van de deelnemende tractoren voor de jaarlijkse Trekkertrek van de ASVM. Er werd vanavond gestreden in de Maarkelse klasse, Duitse klasse en sportklasse. In de Maarkelse klasse wist Lars Krijgsman de eerste plek te bemachtigen. De Duitse klasse met een trekhaakhoogte van 70 cm zorgde voor veel spektakel met onder meer wheelies op de baan. De baan verkeerde volgens de organisatie in een uitstekende conditie, mede door de vrijwilligers die de baan tijdens de regen met plastic bedekten. De taaie kleibaan achter Café Vennebekken zorgde voor veel tractie. Het publiek werd vanavond tevens vermaakt door Danny Deeterink en Geert Holterman die met de vrachtwagen meededen. Morgen is de tweede dag van de Trekkertrek en gaat het programma om 9.00 uur van start.

De zondag staat in het teken van de competitierijders van de TSTA klasses, waar ook de nodige sporttrekkers te zien zullen zijn. Voor kinderen is er ook dit jaar weer volop vertier op het terrein bij de Vennebekken met een springkussen, zandbank en een heuse sleepwagen voor de skelter. De Trekkertrek die ook dit jaar weer wordt georganiseerd door de ASVM in samenwerking met de sleepwagen van Buurman & Buurman is een evenement voor de hele familie.

Foto’s: Anton Kapteijns en Jurgen Krijt