Dorpsfeest Magazine valt op deurmat

Waar de oud-voorzitters zaterdag het eerste exemplaar van het Dorpsfeest Magazine 2019 al in handen kregen, ontvangen inwoners van Markelo het 40 pagina’s tellend magazine vanaf vandaag op de deurmat. In tegenstelling tot vorig jaar is dit jaar in Markelo gekozen voor verspreiding met het Hofweekblad. Buiten Markelo valt het Dorpsfeest Magazine mogelijk pas volgende week in de bus. Het is inmiddels de negende editie uitgegeven door Maarkelsnieuws, mede mogelijk dankzij het grote aantal ondernemers dat ook dit jaar een advertentie in het magazine hebben willen plaatsen. Zoals elk jaar is ook dit jaar weer een puzzel opgenomen in het magazine waarbij Dorpsfeestmunten te winnen zijn. De eerste oplossingen zijn inmiddels al binnen, de prijswinnaars worden op zaterdagochtend tijdens het Dorpsfeest bekend gemaakt.