Markeloër met drugs aangehouden

In de nacht van zaterdag 20 juli omstreeks 01.30 uur heeft de politie Hof van Twente, na een korte achtervolging een personenauto staande gehouden op de Haaksbergerweg in Goor. De auto ging ervan door nadat de bestuurder een stopteken kreeg op het moment dat deze uit een weg kwam rijden die afgesloten was voor verkeer. Tijdens de achtervolging heeft het voertuig een lantaarnpaal geramd. De bestuurder probeerder hierna te vluchten. In het voertuig bleken zich echter nog drie personen te bevinden waaronder een 21-jarige man uit Markelo, een 21 jarige man uit Borculo en een 23 jarige man uit Goor. De bestuurder, een 21-jarige man uit Holten is na een korte zoektocht aangehouden. Politie Hof van Twente: “In het voertuig werd een groot aantal drugs aangetroffen. Ook op de route die de vluchtende verdachte had genomen, werden twee zakken met verschillende drugssoorten gevonden. Uiteindelijk bleek na onderzoek in het voertuig en bij de verschillende verdachten, dat er veel drugs aanwezig was. Bij twee verdachten werd een groot contant bedrag aangetroffen”. Het geld en de drugs zijn door de politie inbeslaggenomen. In afwachting van de resultaten van het onderzoek waarover de officier van justitie een beslissing gaat nemen zijn de verdachten in vrijheid gesteld.