Inschrijving geopend Beachvolleybaltoernooi

Het beachvolleybaltoernooi op het tijdelijke strand van De kroon is al vele jaren een ware traditie tijdens de zaterdagmiddag in het Dorpsfeestweekend. Het toernooi wordt georganiseerd door volleybalvereniging Markel-Up en De Kroon. Door het verhuizen van de Beachparty naar het Roggeplein geldt dat de opzet van het beachvolleybaltoernooi gelijk blijft, en alleen de locatie van het tijdelijke strand wordt veranderd. “We hebben vandaag de inschrijving voor het beachvolleybaltoernooi geopend en hebben ruimte om 36 teams te laten spelen”, vertelt Robert Völkers. De opgavenformulieren voor dit toernooi zijn heden af te halen in het restaurantgedeelte van de Markelose horecagelegenheid maar ook telefonisch is het mogelijk om je als team in te schrijven. Wel dient een team te bestaan uit minimaal 2 dames en 2 heren. De wedstrijden worden gespeeld op de zaterdagmiddag van het Dorpsfeestweekend vanaf 13.00 uur.