MTB Noabertocht 2020

Na de twee eerdere geslaagde edities van de MTB Noabertocht in Markelo, is de nieuw aangewezen organisatie al druk bezig met de editie van volgend jaar. De druk is groot om er een onvergetelijke dag van te maken en de voorbereidingen zijn dan ook al in volle gang. Aan de hand van deze berichtgeving wil de organisatie graag bekend maken, dat de 2020 editie plaats zal vinden op zaterdag 4 april, zet deze datum in de agenda als je geïnteresseerd bent om mee te doen.

De MTB Noabertocht in Markelo staat bekend om zijn gezelligheid, door middel van leuke stops met een hapje en een drankje. De inschrijvingen gaan in december van start maar verdere informatie wil de organisatie, dit jaar “Clubje henig an!”, niet kwijt. Voor deelname geldt dat de deelnemers 18 jaar of ouder moeten zijn en het is verplicht om tijdens de tocht een helm dragen.