Laatste hand aan Dorpsfeest Magazine 2019

De redactie van Maarkelsnieuws is deze week samen met vormgever Robert Markvoort bezig om de laatste puntjes op de i te zetten voor het Dorpsfeest Magazine 2019. De voorbereidingen zijn enkele maanden geleden al gestart en het beloofd dit jaar weer een bomvolle editie te worden. Dit kan ook niet anders met de vele veranderingen rondom de komende editie van het Dorpsfeest Markelo. Dit jaar telt het Dorpsfeest Magazine maar liefst 40 pagina’s, waarmee het record van 2016 is geëvenaard. Met name de afgelopen week heeft de redactie van deze nieuwssite, maar ook het bestuur van Stichting Dorpsfeest Markelo, een extra tandje bij moeten zetten om het magazine op tijd af te krijgen. Voorzitter Hilko Pruntel heeft dan ook al een ruwe conceptversie gelezen: “Wat ben ik enthousiast over dit Dorpsfeest Magazine. Ze informeert, boeit, maakt nieuwsgierig en verhoogt de zin in het Dorpsfeest”. Het Dorpsfeest Magazine zal begin augustus huis-aan-huis verspreid worden in Markelo en omgeving.