De Hofhouding zoekt technicus

20070825 hofstreekAl ruim 20 jaar wordt het radioprogramma De Hofhouding uitgezonden op de zaterdagochtend. Presentatoren Henk Hondelink, Riky van Coeverden en Marianne de Wilde nemen de luisteraars mee in het wat er leeft in Markelo en worden hierbij ondersteund door het regieduo Wilma Kloots en Annie Vasters en technicus Gerben Klein Nagelvoort. In het programma is er vaak aandacht voor Markeloërs die komen vertellen over hun bedrijf, vereniging en activiteiten afgewisseld met muziek, de Rietveldstoel en een straatnaamspel. “Gerben Klein Nagelvoort stopt als technicus bij De Hofhouding. We heten een nieuwe technicus als opvolger van Gerben graag welkom in ons team”, aldus coördinator Henk Hondelink namens het radioprogramma op Hofstreek Radio.

Henk geeft aan dat het team presentatoren en technici elke eerste dinsdag van de maand bij elkaar komen om de uitzendingen van de komende maand voor te bereiden. Hier bij worden onder meer afspraken met gasten voorbereid en taken verdeeld binnen het team. Henk: “Het is een gezellig team dat met veel plezier de wekelijkse – goed beluisterde – uitzending maakt”.

Hofstreek Radio is voor De Hofhouding op zoek naar iemand die bekend zijn met het maken van radio, of dit zou willen leren. Een korte opleiding om je op gang te helpen in de techniek wordt door de lokale omroep verzorgd. Mocht je denken dat het iets voor je is, dan wordt je uitgenodigd om eens vrijblijvend een kijkje in de studio te komen nemen tijdens een uitzending.