Kofferbakverkoop op het Kaasplein

Op het Kaasplein wordt zaterdagmiddag 13 juli tussen 12.00 en 17.00 uur voor het eerst een zogenaamde kofferbakverkoop georganiseerd. “Dit is eigenlijk een kleedjesmarkt, maar dan vanuit de kofferbak van een auto of busje. Het handige eraan is dat je thuis alles al kunt inpakken en niet op de markt hoeft uit te pakken,” aldus de organisatie. Mocht de kofferbak niet ruim genoeg zijn, dan is het ook mogelijk om wat ruimte voor spullen naast de auto te maken. De organisatie zorgt er ook voor dat er op het Kaasplein zaterdag een springkussen staat en dat er iets kan worden gedronken. Voor de kofferbakverkoop zijn al plekken gereserveerd, maar er zijn er ook nog een aantal vrij.

Dus heb je nog kinderkleding, tuingereedschap, decoratie, servies, parfum, boeken, apparatuur of andere spullen over waar je van af wil, meld je dan nu aan per mail. Een verkoopplek kost 5 euro. Toegang tot de kofferbakverkoop op het Kaasplein is gratis.