Fissa festival bestaat 5 jaar

Op zondag 7 juli aanstaande viert Fissa festival alweer zijn 5-jarig jubileum. Wat begon als een concept om alle keten weer het café in te krijgen, is uitgegroeid tot een mooi Markelo’s festival. De organisatoren van het festival zijn Bas Bruins, Bryan Kistemaker, Roland Stege, Jos Nijland, Berry Nijland en Tijn Fleerkate, allen willen zij de sfeer van het festival open houden zodat iedereen zich er kan vermaken. Het festival welke bij De Haverkamp wordt gehouden biedt jonge bands, dj’s en producers de mogelijkheid om te spelen en zichzelf zo in de schijnwerpers te zetten.

Dit jaar wordt Fissa festival ondersteund door twee jonge en opkomende acts, Bende van Ellende en Feestnation. Feestnation betekent een uur lang helemaal losgaan op de beste party tracks! Het maakt niet uit waar ze staan, Zwarte Cross, Freshtival, of Defqon, het dak gaat er sowieso af! De Bende van Ellende timmert al 15 jaar aan de weg, zij hebben al in binnen en buitenland gestaan, ze zijn dus niet meer weg te denken uit de party scene. De Bende van Ellende staat er om bekend de nieuwste party-tracks te draaien, maar ze brengen ook fijne hiphop beats en af en toe een gouwe ouwe dansvloerglijer ten gehore. De acts zullen dit jubileum jaar van Fissa festival alles uit de kast halen om er wederom een mooi feest van te maken. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de kassa en kosten 10 euro per persoon.