Zomercafé ouderen in Markelo

Stichting Franje Hof van Twente organiseert op 5 juli en 2 augustus aanstaande wederom een zomercafé in Markelo. Ook dit jaar wil de stichting voor de oudere bewoners van Markelo een gezellige middag verzorgen. Vooral in deze maanden zijn er veel familieleden op vakantie en zijn er veel ouderen alleen, dit is een prachtige gelegenheid voor de stichting om samen een gezellige middag door te brengen met elkaar. Vrijdag 5 juli worden er leuke liedjes gezongen en gedichtjes van vroeger voorgelezen door Ineke Smit-Vukkink, dit beloofd een sfeervolle middag te worden.

Vrijdag 2 augustus staat er een playbackshow gepland wat voor veel hilariteit zal zorgen. Het gehele programma wordt aangeboden bij Herberg de Pot in Markelo waarbij zij ook zullen zorgen voor een hapje en een drankje. Het zomercafé is open van 14.00 uur tot 16.00 uur. De kosten voor deze middagen bedragen 6 euro per persoon, hier zitten de lootjes voor de verloting bij in. Er wordt ook de mogelijkheid aangeboden om gebracht en opgehaald te worden, binnen de kern betaalt u hiervoor 2 euro per persoon en buiten de kern 3 euro per persoon. Voor aanmelden en meer informatie over de stichting en/of het Zomercafé kunt u bellen met Nettie Gouman 0547 – 36 19 95 of Jacqueline Gootjes  0547 – 36 25 36.