Oefen-menwedstrijd Menclub Markelo

Op het terrein van de stichting Paard- en Ponysport aan de Potdijk gaan de menners van Menclub Markelo zondagmorgen de strijd met elkaar aan tijdens het rijden van een oefen-menwedstrijd. Deze keer hebben zich het maximale aantal van 25 aanspanningen ingeschreven. Grote paarden en kleine pony’s, enkel-spannen en dubbel-spannen en mogelijk ook nog een vierspan. De bouwploeg heeft deze keer 2 extra hindernissen kunnen realiseren zodat in totaal 5 hindernissen moeten worden gereden door de deelnemers. Natuurlijk moeten de menners ook nog ‘kegeltjesrijden’, waarbij ze de aanspanning behendig en snel tussen pionnen met daarop tennisballen moeten sturen. De oefenwedstrijd start om 10.00 uur. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen tijdens deze ongetwijfeld weer spectaculaire wedstrijd.