- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Wervelende uitvoering GV Markelo

Vol enthousiasme beelden 15 verschillende groepen van Gymvereniging Markelo gisteravond diverse beroepen uit tijdens de jaarlijkse uitvoering van de vereniging. Hermien Hannink wist het geheel weer op voortreffelijke wijze aan een volle zaal aan te kondigen. Met een pauze halverwege het programma genoot het publiek van een wervelende show waarin verschillende beroepen werden uitgebeeld. De hulp van sterke mannen om tussen de onderdelen te zorgen dat de attributen op tijd en juist werden op gesteld was daarbij natuurlijk onontbeerlijk. De zaal van Sporthal De Haverkamp was speciaal voor de gymuitvoering op feestelijke wijze aangekleed met verschillende uniformen, verkeersborden, ballonnen en auto’s.

GV Markelo verzorgt in verschillende groepen gymlessen voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Zo staan er elke week lessen op het programma van de kleutergym, ouderkindgym, recreatiegym, turnen, acro en het populaire freerunning.

Een speciaal woord van dank was er voor de Stichting Hessenheemfonds waardoor de vereniging nieuwe turnpakjes heeft kunnen aanschaffen. Paul Bieshaar en Anouk Leunk hebben besloten te stoppen met hun jarenlange inzet als leiding van verschillende groepen van GV Markelo. Het bestuur bedankte hen op passende wijze maar ook alle leden van de vereniging, Hermien, de leiding, hulpleiding, bouwers en overige vrijwilligers die het mogelijk hebben gemaakt om deze geweldige uitvoeringsavond te kunnen organiseren.

Tijdens de uitvoering werd een mooie impressie gemaakt van de avond. Deze is hier online te bekijken.