Pop-up kledingwinkel op De Esch

20140316 kinderkledingBent u het ook beu om steeds weer dezelfde kleren aan te trekken? Bent u aangekomen of juist veel afgevallen? Dan heeft Stichting van Katoen daar vanaf 20 juni een passende oplossing voor. In de pop-up winkel van Hulp die Helpt hangen rekken vol met zomerkleding, die op zoek zijn naar een nieuwe eigenaar, voor inwoners die bekend zijn met de kledingbank maar ook andere belangstellenden. Korte broeken, jurken, zomerjassen; u kunt in Ontmoetingscentrum de Esch aan de Noordachtereschweg 3 in Markelo terecht voor een compleet nieuwe outfit. De opening wordt feestelijk gevierd vanaf 10.00 uur tot 15.00 uur met een kop koffie en wat lekkers, ook is er om 11 uur een modeshow en kunt u uw nagels laten lakken of uw haren laten knippen. Vanaf donderdag 20 juni zal de pop-up winkel elke maandag, woensdag en donderdag geopend zijn.