Dag vol finales aan Endemansdijk

Een bijzondere voetbaldag begon vanmorgen om 9.30 uur aan de Endemansdijk. Op de velden van Sportclub Markelo werden namelijk vandaag bekerfinales gespeeld. Helaas was er geen team van Sportclub Markelo die kon meestrijden om de beker, maar de voetbalvereniging was er trots op dat men dit voetbalevenement mocht organiseren. Voorzitters Reinder Jacobi en Jelle Renes zagen de organisatie van de bekerfinales als een mooie kans om het sportpark aan de Endemansdijk aan andere verenigingen te laten zien. De toewijzing van de organisatie van het evenement zien ze als een beloning voor al het harde werk dat vrijwilligers afgelopen jaren hebben verzet rondom de vernieuwing en verbetering van het sportcomplex. Jelle Renes kon aan het begin van de avond terugkijken op een geweldig evenement: “We zijn als Sportclub Markelo trots dat we met de inzet van 100 vrijwilligers zo’n sportief evenement zonder wanklank hebben kunnen houden.”

Bekijk de volledige fotoreportage van de bekerfinales 2018-2019: