Start Avond4daagse Kösterskoele

Vanavond hebben ruim 500 wandelaars genoten van de eerste etappe van de Avond4daagse, die sinds 2011 wordt georganiseerd door het bestuur van de Kösterskoele. Bij de start in de Kösterskoele kregen alle wandelaars vanavond een appeltje van Plus Blankhorst aangeboden. De goede opkomst van de startavond van de Avond4daagse is misschien mede te danken aan het perfecte wandelweer maar zeker ook aan de goede organisatie die het stichtingsbestuur van het Openluchttheater de afgelopen jaren heeft weten neer te zetten. Routes volledig uitgepijld en een ingerichte ranjapost op de helft van de route. Ook de komende drie avonden start om 18.00 uur een route van 10 kilometer en om 18.30 uur een route van 5 kilometer waarvoor men kan inschrijven voorafgaand aan de start in de Kösterskoele.