Deelname Houtdorp 2019 

20080514_jammarkeloIn de laatste week van de zomervakantie houdt de Stichting Jeugd Aktiviteiten Markelo (JAM) het jaarlijkse Houtdorp voor de basisschoolleerlingen uit Markelo. Kinderen vanaf 6 jaar of die na de zomervakantie naar groep 3 gaan, zijn van harte welkom op het bouwterrein aan de Potdijk. Van maandag 19 augustus tot en met donderdag 22 augustus zal er worden getimmerd, geschilderd en is er veel vermaak voor de kinderen. Opgeven kan dit jaar online via de website, vanaf maandag 27 mei tot en met zondag 9 juni.

Voor de kindervakantieweek is de Stichting Jeugd Aktiviteiten Markelo nog opzoek naar weekhulpen die het leuk vinden om tijdens deze week de leiding te hebben over een groep van ongeveer 10 tot 12 kinderen. Van weekhulpen wordt verwacht dat ze zich per tweetal opgeven om samen te kunnen helpen met een groep. Een weekhulp is minimaal 13 jaar en/of gaat naar het tweede leerjaar van de middelbare school. Daarnaast is het ook een vereiste dat de weekhulp in Markelo woont. Opgave hiervoor kan op donderdag 27 juni via de website. De opgave link zal open gaan om 20.00 uur en sluit zodra er genoeg aanmeldingen binnen zijn.