- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Getty Kaspers in ‘Songs voor Tel Aviv’

Over enkele weken staat het Eurovisie Songfestival weer op de kalender. Op dinsdag 14 mei en donderdag 16 mei zijn de halve finales, waarna op zaterdag 18 mei de finale is. Dit jaar heeft de Nederlandse selectiecommissie gekozen voor de onbekende zanger Duncan Laurence met het lied ‘Arcade’. Na de bekendmaking van het lied op 7 maart schoot Duncan direct al naar de Top 3 bij de bookmakers. Nu staat hij al weken op de nummer 1 bij de bookmakers. Gaat Nederland na 44 jaar de overwinning opnieuw binnenhalen? De Markelose Getty Kaspers volgt alle nieuws rondom het Songfestival natuurlijk op de voet. Met de Enschedese formatie Teach-In won Getty voor Nederland in 1975 in Stockholm het Eurovisiesongfestival met het lied ‘Ding-a-dong’. Op vrijdagavond 3 mei van 19.00 tot 23.00 uur wordt er in Songs voor Tel Aviv – De Special op Hofstreek FM alvast vooruit gekeken naar het Eurovisie Songfestival. Een deskundig panel beoordeelt de liedjes. Wie zijn de grootste concurrenten van Duncan Laurence en welke landen zullen op zaterdag 18 mei in de finale staan van het Songfestival? Ook dit jaar neemt Getty Kaspers plaats in het panel.

De overige panelleden zijn Iris Dijkstra, muzieklerares, Gert Steenhagen, liedjesschrijver en songfestival fan, Annemiek Imhof-Lubbers, zangeres bij de damesgroep Rumor Has It en songfestival fan en Gerrit Lubbers, songfestival fan.

Songs voor Tel Aviv – De special is beluisteren op Hofstreek FM. 107.6 Mhz en 107.0 mhz in de Ether en natuurlijk op de kabel en via de stream op www.hofstreek.nl