- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Nominatie beste Bed & Breakfast in Markelo

Elk jaar worden de best presterende B&B bedrijven beoordeeld in vijf kwaliteitsklassen. De Stichting Bed & Breakfast Nederland maakt vervolgens bekend welke accommodaties het hoogst scoren en deze worden bekroond. In gemeente Hof van Twente maken B&B Landgoed Driebelterveld uit Markelo en Gastenboerderij de Ziel uit Diepenheim dit jaar kans om bekroond te worden.

Op 8 mei aanstaande wordt de winnaar van de beste Bed & Breakfast van Nederland 2019 bekend gemaakt, beide Bed & Breakfasts doen mee in de kwaliteitsklasse van de drie tulpen. Hanny Arens, de voorzitter van de stichting zegt hierover; “De prijs- kwaliteitsverhouding van deze categorie is fantastisch. Als gast beschik je hier over een sfeervolle accommodatie met uitstekende faciliteiten.” Gastenboerderij de Ziel en B&B Landgoed Driebelterveld nemen het in deze categorie op tegen Shalom Bed and Breakfast uit Veenendaal.

B&B Landgoed Driebelterveld uit Markelo is te vinden aan de Driebelterweg 3, zij hebben een studio voor 2 personen maar ook een gastenhuis voor 4 personen. Meer informatie over deze Markelo’se Bed and Breakfast is te vinden op www.landgoeddriebelterveld.nl maar er kan natuurlijk ook gemaild worden.