Uitslag Rabo Clubkas Campagne 2019

De Rabo Clubkas Campagne 2019 is afgelopen. Afgelopen week konden deelnemende clubs hun cheque ophalen bij een kort uitreikingsmoment met een gouden tintje. Sportclub Markelo haalt het hoogste bedrag binnen Markelo op: € 1.089,-. Muziekvereniging De Fanfare gaat met € 777,- terug naar huis en Buurtvereniging Herike-Elsen haalt met het stemsysteem € 616,- bij elkaar.

Tijdens het uitreikingsmoment op donderdag 17 april waren er nog extra ‘Gouden Gelukjes’ ter waarde van € 500,- te winnen via een speciale drukknop. Buurtvereniging Herike-Elsen was hierbij ook de gelukkige en ging met een extra cheque van € 500,- terug naar huis.

De Rabo Clubkas Campagne is het sponsorbeleid van Rabobank Noord en West Twente. Bij deze campagne kunnen Rabobank-klanten vanaf twaalf jaar stemmen op hun favoriete verenigingen en stichtingen. Hoe meer stemmen een club ontvangt, hoe hoger de bijdrage die zij van de bank krijgen. € 200.000,- viel er dit jaar te verdelen, 514 clubs deden mee en 20.000 klanten hebben gestemd op hun favoriete club. Hiermee blijkt één stem uiteindelijk € 3,35 waard.

De complete uitslag is te vinden op www.rabobank.nl/nwt. De bank wil namens de clubs alle klanten die gestemd hebben, van harte bedanken.