Loting 2e biljartronde bekend

Op een tweetal wedstrijden uit de eerste ronde na zijn de deelnemers aan de tweede ronde voor de strijd om titel Biljartkoning van Markelo bekend. De laatste 16 dames slaan deze ronde over en strijden pas in de derde speelronde in de week van 27 mei voor een plek bij de laatste 8. Op 23, 24 en 25 april nemen de laatste 70 heren het tegen elkaar op voor een plek in de derde ronde. De loting voor de tweede ronde heeft gezorgd voor een bijzondere broedertwist waarbij regerend Biljartkoning Freddy Vogel het woensdag 24 april bij Toornsmit mag opnemen tegen Patrick Vogel.

De wedstrijden in de tweede ronde worden op dinsdag 23 april gespeeld bij ‘t Wapen van Markelo en Dieka, op woensdag 24 april bij De Kroon, de Vennebekken en Toornsmit en op donderdag 25 april bij Toornsmit en De Haverkamp. De heren strijden om een plek bij de laatste 36, waarbij naast de winnaars van de 35 wedstrijden ook 1 deelnemer zal worden ingeloot. In de vierde, vijfde en zesde ronde bij de heren worden vervolgens elke ronde 2 deelnemers ingeloot om uiteindelijk in de finale 4 heren over te houden. De dames slaan de speelrondes 2, 4 en 6 over. De finalisten bij de dames zullen na de vijfde speelronde bekend zijn.

De biljartcommissie merkt op dat deelnemers zoveel mogelijk op de ingedeelde wedstrijdavond de wedstrijden spelen. Indien dit onmogelijk is, dan dient de wedstrijd alsnog op een andere avond te worden gespeeld in het café waar je oorspronkelijk behoorde te spelen. Dit dient voor de oorspronkelijke wedstrijdavond met tegenstander en het cafe te worden afgestemd.