De Roelvinkjes bij Welkoop Markelo

Eind maart werden de opnames voor de nieuwe televisieserie van ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’ al gemaakt in de winkel van Welkoop Markelo aan de Prinses Irenestraat. Dries, zijn vrouw Honoraria en de zonen Dave en Donny maken de televisieserie voor SBS6 en lopen hiervoor op diverse locaties mee waar zij allerlei klusjes onder handen nemen. In de uitzending van vandaag lopen de Roelvinkjes drie dagen mee bij de bewoners in het verzorgingshuis Herfstzon in Goor. Richard Landuwer van Welkoop Markelo werd benaderd door het programma om een steentje bij te dragen aan het programma. Hij stelde een aantal prachtige moestuintafels en een aantal manden vol fleurige voorjaarsbloeiers beschikbaar nadat Dave en Honoraria een bezoek hadden gebracht aan de winkel. Hiermee zijn bewoners van Herfstzon enorm verrast en werd het een en ander keurig door de Roelvinkjes ingericht en aangekleed op Herfstzon. Vanavond is de uitzending van ‘De Roelvinkjes passen op de winkel’  te zien op SBS 6.