Overlast bij wegwerkzaamheden

Foto: Politie Hof van Twente

De politie Hof van Twente meldt op haar Facebookpagina dat zij begrijpen dat de wegwerkzaamheden aan de Prinses Beatrixstraat overlast met zich meebrengt voor bewoners, ondernemers en weggebruikers. De politie geeft aan dat zij vandaag een kleine aanpassing hebben gedaan waardoor de verkeerssituatie ter plaatse voor alle weggebruikers duidelijk moet zijn. Het vergt van iedereen wat geduld en aanpassing echter kunnen weggebruikers niet rekenen op begrip van de zijde van de politie wanneer het fietspad aan de Prinses Beatrixstraat ter hoogte van Sporthal De Haverkamp wordt gebruikt door automobilisten. “Bij constateren van deze gevaarlijke overtreding kan gerekend worden op een forse bekeuring”, aldus politie Hof van Twente.

Verkeer dat vanaf Stokkum Markelo binnen rijdt wordt omgeleid door de Koenderinkweg. De borden ‘doorgaand rijverkeer gestremd’ staan duidelijk zichtbaar op het wegvlak opgesteld. Zalencentrum De Haverkamp en Sporthal De Haverkamp zijn bereikbaar via de Molen van Buursink aan de Stationsstraat.