Dames 1 verliest van SV CCW

Gisteravond speelden de dames van Sportclub Markelo de competitiewedstrijd tegen SV CCW VR2 in Wilp. Het was de beurt aan Karlien ten Hagen om de dames te komen versterken vanuit het meisjesteam. De eerste 5 minuten werd er erg onrustig gevoetbald. Daarna begon Markelo beter samen te spelen en kwam het spel op gang. In de 20e minuut ontstond de eerste echte kans voor de dames, maar Romy Rossing wist niet door de verdediging van CCW te komen. Kort daarna kreeg Bo Onland een kans, waarbij het eerste schot op goal een feit was. De bal ging helaas net over en scoren bleef vooralsnog uit. De stand bij rust was dan ook 0-0.

In de tweede helft waren beide teams erg gewaagd aan elkaar. Zowel Markelo als CCW creëerde veel kansen. Het feit dat de stand nog gelijk was, was dan ook niet zo vreemd. Toch wist CCW in de 75e minuut te scoren door een bal die vanuit de verdediging van Markelo niet goed weggewerkt werd. Keepster Sophie Boogaard kwam één op één met de spits van CCW te staan en wist de bal niet uit het net te houden. 1-0. Er volgde nog tweemaal een vrije trap voor Markelo, maar zonder succes. Ondanks dat de dames alles op alles hebben gezet, mocht het wederom niet baten. De volgende wedstrijd is op zondag 7 april om 11.00 uur aan de Endemansdijk. Dan spelen ze de competitiewedstrijd tegen AZC/Sp. Eefde VR1. Zij hopen dan uiteraard op meer succes.