- Maarkelsnieuws.nl - https://www.maarkelsnieuws.nl -

Open Huizen Dag Warmtepompen

Op zaterdag 6 april aanstaande organiseren Energiek Elsenerbroek en Hofkracht een Open Huizen dag met als thema warmtepompen. Op deze open dag kunt u spreken met een aantal eigenaren van een warmtepomp en kunnen zij de ervaringen met hun warmtepomp met u delen. Zo kunt u niet alleen de praktijkverhalen aanhoren maar ook vragen stellen om zo zelf de juiste beslissing te kunnen nemen als het gaat om de aanschaf van een warmtepomp.

Er staat om 10.30 uur een algemene uitleg gepland, waarbij gastspreker Erwin ter Hofte, meer zal vertellen over het gebruik van een waterpomp. De uitleg is in het Brookhoes, dit is het buurthuis van Elsenerbroek aan het Jan Broezeplein in Markelo. Er wordt vriendelijk verzocht vooraf aan te melden via deze link

Enkele enthousiastelingen hebben zich aangemeld om hun eigen ervaring met verschillende warmtepompen (bodem, water, lucht, hybride) te delen vanuit huis. Er zijn zowel bestaande bouw als nieuwbouw aanmeldingen zodat beide doelgroepen een goed beeld kunnen krijgen van de voordelen. U kunt hier 6 april tussen 12.30-16.00 uur een kijkje nemen en deze praktijkervaring meenemen in uw beslissing. Vooraf aanmelden voor de huisbezoeken is niet nodig. Wilt u vast weten bij welke huizen u terecht kunt, of uw eigen ervaring delen, dan kunt u zich aanmelden via deze link. Tevens staat er op de website van Hofkracht meer informatie over deze Open Huizen Dag.