Menclub organiseert oefen-outdoor

Menclub Markelo organiseert op zondagmorgen 24 maart vanaf 10.00 tot circa 12.00 uur een oefen-outdoor op het terrein van Hippisch Markelo aan de Potdijk. Voor de deelnemers wordt er een vaardigheidsproef uitgezet waarbij zij hun combinatie binnen een vastgestelde tijd foutloos door het parcours met pionnen met een tennisbal moeten sturen. Daarnaast zijn er drie hindernissen gebouwd op het terrein waaronder ook de waterbak. Deze hindernis is bij het publiek verreweg het meest populair gezien de spectaculaire beelden die deze hindernis kan opleveren. Het bestuur geeft aan dat er op dit moment 17 combinaties hebben ingeschreven, waaronder voornamelijk enkelspan maar er komen ook enkele twee-spannen en zelfs vier-span combinaties. Publiek is natuurlijk van harte welkom om een kijkje te nemen op het Hippisch Centrum. De toegang is, zoals altijd, gratis. Parkeren kan aan de overkant van de weg op het grasveld tegenover het zwembad De Vijf Heuvels.