ZPC De Hof speler geselecteerd voor Jong Oranje

ZPC De Hof speler Kenai Heitink is geselecteerd voor Jong Oranje 3 (jongens geboortejaar 2004/2005). Na een lang voorbereidingstraject is de Goorse Kenai in de waterpoloselectie gekomen, die van 27 tot en met 31 maart in Nice (Frankrijk) het kwalificatietoernooi voor de Europese Jeugd Kampioenschap speelt. Nederland is hierbij ingedeeld in een poule die verder bestaat uit het gastland Frankrijk, Wit-Rusland, Spanje en Kroatië. Kenai speelt bij ZPC De Hof in het Jongensteam onder 15 jaar. Dit team speelt in de Eredivisie onder 15 jaar en strijdt volop voor een plek in de play-off voor het landkampioenschap jongens onder 15 jaar. “We zijn als vereniging natuurlijk enorm trots op Kenai en wensen hem alvast heel veel succes in Frankrijk”, vertelt André Holterman namens de Technische Commissie van ZPC de Hof.