Dames 1 speelt gelijk

Gisteren speelden de dames van Sportclub Markelo de uitwedstrijd tegen Schalkhaar VR1. Ondanks het slechte weer werd de wedstrijd gewoon gespeeld op het kunstgrasveld bij de sportvereniging. De eerste 20 minuten van de wedstrijd kreeg Markelo geen vat op het spel van Schalkhaar. Er werd vaak te laat gereageerd, waardoor Schalkhaar al snel haar kansen wist te creëren. In de 37e minuut kreeg Markelo een vrije trap mee. Sandra Stokreef nam deze vrije trap, maar helaas belandde de bal op de lat en bleef de stand 0-0.

Na de rust begonnen de dames van Sportclub Markelo sterk. Er werden veel kansen gecreëerd. Toch wist ook Schalkhaar goed druk te zetten en werd het maken van een doelpunt er niet makkelijker op. De laatste 15 minuten van de wedstrijd had Markelo duidelijk het overwicht. Vlak voor het einde van de wedstrijd wisten Myrthe Stomps en Romy Rossing nog een mooie kans te creëren. Helaas werd ook deze nét niet afgemaakt. De wedstrijd eindigde met een gelijkstand van 0-0. Markelo pakte daarmee 1 punt en staat voor nu nog op een tweede plek. Volgende week spelen de dames thuis tegen Broekland VR1 om 11:00 uur.