Drie punten voor SC Markelo

Onder barre weersomstandigheden werd vanmiddag om 14.00 uur afgetrapt op het sportcomplex van Sportclub Markelo aan de Endemansdijk. De thuisploeg begon sterk en kwam al na vier minuten op een 1-0 voorsprong. Een verre ingooi van Lars Brinckate werd verlengd door Steven Bloemen en vervolgens goed binnengeschoten door René Kuijpers. Niet veel later werd een prachtige aanval van Markelo bekroont met een doelpunt van Steven Bloemen. Na de goede start bleef Markelo de bovenliggende partij en kwam Haarle nauwelijks in de buurt van keeper Henri Vruwink. In de tweede helft hadden beide ploegen meer last van de harde wind, dit kwam het spel niet ten goede. Toch wist Markelo de wedstrijd al in de 55e minuut te beslissen. Vanuit een hoekschop wist Sam Schreurs raak te koppen. Na de 3-0 was de wedstrijd gespeeld, Haarle maakte in blessuretijd nog de 3-1 maar de zwart-witten kwamen niet meer in gevaar.

Met de 3-1 op het scorebord werd een belangrijke en goede overwinning voor de ploeg van Rutger Kats genoteerd. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Hector op het programma.