Spelregelavond met KNVB-scheidsrechter Rob Dieperink

Scheidsrechters. Vaak geliefd of gehaat, maar zonder hen kunnen er geen wedstrijden worden gespeeld. Ook op de velden aan de Endemansdijk zijn op zaterdag- en zondag scheidsrechters nodig om ervoor te zorgen dat alle wedstrijden gespeeld kunnen worden. Daarom organiseert Sportclub Markelo een spelregelavond. Op maandagavond 18 maart komt KNVB-scheidsrechter Rob Dieperink, actief in Eredivisie en Keuken Kampioen Divisie, in de kantine bij Sportclub Markelo een interactieve spelregelavond verzorgen! Een leuke, interessante avond voor alle doelgroepen binnen de vereniging! Spelregelkennis draagt bij aan een plezierige voetbalbeleving, zowel op als langs het veld. Tijdens de spelregelavond komt Dieperink, ondersteunt door wedstrijdbeelden, uitleg geven over spelregels en de rol van de scheidsrechter. Een avond met veel interactie voor spelers, trainers, ouders en andere belangstellenden. De avond begint maandag 18 maart om 20.00 uur in de kantine aan de Endemansdijk!